Het Bureau

Ons bureau is verantwoordelijk voor het volledige uitvoerende werk van de diverse projecten.  Wij opereren binnen drie verschillende programmalijnen, elk met een specifieke focus en expertise.  


Maatschappelijk Delft

PROGRAMMALEIDER 

Brenda Roelse

Brenda is student aan de TU Delft en is op dit moment bezig met haar master Architectuur. Nadat zij haar bachelor Bouwkunde heeft behaald heeft zij een bestuursjaar gedaan bij SHS Delft. Deze ervaring neemt ze nu mee naar haar functie als programmaleider bij Maatschappelijk Delft.

 "Door zowel mijn studie als mijn bestuursjaar heb ik veel interesse opgedaan in de maatschappelijke problemen die er spelen. Veel Delftse studenten dragen een steentje bij aan de maatschappij en met mijn werkzaamheden bij Social Impact Hub hoop ik dat nog meer studenten geinspireerd raken om ook hun steentje bij te dragen! "

OVERLEGCOÖRDINATOR

Elike Stoelinga

Elike is een masterstudent Complex Systems Engineering and Management aan de TU Delft. Na het afronden van haar bachelor Technische Bestuurskunde heeft ze een half jaar stage gelopen bij een consultancy bureau. Daar heeft ze geleerd om projectmatig te denken en te werken, een vaardigheid die ze nu inzet als overlegcoördinator van Maatschappelijk Delft bij Social Impact Hub.

"Na al bijna vijf jaar in Delft gezeten te hebben, vond ik het leuk om mijn kennis die ik over Delft en het studentenleven heb opgedaan te gebruiken om mij in te kunnen zetten voor de stad Delft en haar studenten. Dat is precies wat we nu aan het doen zijn met Maatschappelijk Delft en elke dag blijf ik  meer leren over hoe deze bruisende studentenstad in elkaar zit!"

 COMMUNICATIE 

Alexander du Marchie Sarvaas

Alexander is een derdejaars student Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft, die zich altijd heeft ingezet voor persoonlijke en professionele groei. Als onderdeel van het honoursprogramma heeft hij geleid in projecten die sociale vraagstukken aanpakken, zoals het verbeteren van mobiliteit op de TU Delft campus en het bevorderen van activiteit in minderbedeelde wijken van Delft. Zijn recente uitwisseling in Singapore bracht hem in aanraking met een project dat culturele verschillen in openbaar vervoer analyseerde, wat hem waardevolle inzichten gaf in internationale sociale dynamieken.

"Zowel in Delft als in Singapore heb ik geleerd hoe design sociale veranderingen kan aandrijven. Mijn ervaringen hebben mijn passie voor maatschappelijk relevant design versterkt, en ik ben enthousiast om mijn vaardigheden in te zetten bij Maatschappelijk Delft."

INITIATIEF COÖRDINATOR 

Bauke Meijer

Bauke is bezig met zijn master Management in the Built Environment, na het afronden van de bachelor Bouwkunde. Tijdens zijn studie heeft hij een aantal commissies gedaan, en zich als bestuurder van Stichting Herontwikkeling tot Studentenhuisvesting (SHS) Delft ingezet om te voorzien in het studentenkamer tekort. Sinds mei 2024 steekt hij zijn energie in Maatschappelijk Delft!

“Hoewel je studie goed afronden belangrijk is, vind ik het minstens net zo belangrijk om jezelf daarnaast te ontwikkelen met commissies, besturen en maatschappelijke initiatieven. Helemaal focussend op het laatste zie ik Maatschappelijk Delft als een mooie kans om tijdens de afronding van mijn studententijd medestudenten te activeren om zelf een steentje bij te dragen!”

 PARTICIPATIE COÖRDINATOR

Fabiënne Lim

Fabiënne is een bachelor student Life Science and Technology aan de TU Delft en de Universiteit Leiden. Terwijl ze haar laatste vakken afrondt, is ze intensief bezig met het organiseren van Rijden Tegen Kanker in samenwerking met het KWF. De ervaring die ze heeft opgedaan in commissies bij het Rode Kruis en Unicef, gebruikt ze om zich in te zetten voor Maatschappelijk Delft.

“Het is geweldig om te zien hoe Maatschappelijk Delft studenteninitiatieven samenbrengt om zo een groter verschil te maken. Door de ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan kan ik mijn vaardigheden en passie inzetten om studenten samen te brengen met de inwoners van Delft!”

Stadsverbinders

PROGRAMMALEIDER 

Nyah Hughes

Nyah is afgelopen zomer afgestudeerd in Communicatie & Multimedia Design aan Avans Hogeschool. Sinds oktober is zij hard aan de slag gegaan als programmaleider om ons nieuwe project Stadsverbinders op te zetten! 

"Ik zet me graag in voor Social Impact Hub omdat het een stichting is die er echt voor gaat en bijdraagt aan het maatschappelijk speelveld in Delft. Ik zou mezelf ook omschrijven als een pionier. Ik zet mijn hele leven al nieuwe dingen op, dus dit past goed bij mij!”

PROJECTMEDEWERKER 

Maaike Gosselaar

Maaike heeft haar bachelor Bouwkunde afgerond en is nu gestart aan haar master Architectuur aan de TU Delft. Tijdens haar bachelor is ze actief geweest bij meerdere commissies van Stylos en daarna is ze tijdens een tussenjaar secretaris en voorzitter geweest van SHS Delft. De ervaring in samenwerking met stakeholders, maatschappelijke organisaties en verschillende gemeentes zet ze nu in als projectmedewerker Stadsverbinders bij Social Impact Hub!

"Vooral tijdens mijn bestuursjaar ben ik erachter gekomen hoe leuk ik het vind om maatschappelijk bezig te zijn en hoe veel ik er van opsteek. Je kan als student ontzettend veel verschil maken en er zijn zo veel mooie initiatieven in Delft! Het is super dat ik bij Stadsverbinders ook andere studenten enthousiast kan maken om iets bij te dragen aan de stad!"

De Social Incubator

PROGRAMMALEIDER 

Evie Thijssen

Evie heeft afgelopen winter haar 
bachelor Life Science & Technology 
afgerond. Sinds december 2023 is ze vol energie aan de slag bij Social Impact Hub, waar ze zich richt op het optimaliseren en naar een hoger niveau tillen van de Social Incubator.

"Social Impact Hub is voor mij dé plek om mijn vaardigheden op een andere manier te ontwikkelen, buiten mijn studie om! Door me in te zetten voor maatschappelijke actie in Delft, ontdek ik een schat aan nieuwe skills die ik later in mijn leven kan gebruiken, zoals leiderschap, samenwerking, communicatie en probleemoplossend vermogen. Op deze manier hoop ik ook weer nieuwe mensen te motiveren om zelf in actie te komen.”

PROJECTLEIDER SIBO 

Jesse Bregman

Jesse heeft afgelopen jaar zijn studie Industrieel Ontwerpen afgerond, nu zit hij vol in zijn tussenjaar waar hij niet stil is gaan zitten. Dit jaar heeft hij Stukafest georganiseerd, het bestuur Students4Sustainability gedraaid en nog zijn eigen bedrijf opgezet. Waarna hij nog een extra uitdaging zocht om het SIBO project op te pakken!

"Ik heb gemerkt tijdens mijn studententijd dat er zo veel maatschappelijke kracht zit in studenten dat het zonde is als we hier niet meer mee doen. Wat ik zo leuk vind aan mijn project is dat we buiten onze bubbel treden en de basisscholen van onze eigen stad helpen om zo de nieuwe generatie versterken."

Schrijf ons direct via WhatsApp

Chatten via WhatsApp