Het bestuur

Het bestuur van Social Impact Hub bestaat uit (oud-)studenten van de TU Delft die zich op part-time basis inzetten om de stichting draaiende te houden. 

VOORZITTER

Ricardo Boon

Ricardo is afgestudeerd Technische Bestuurskunde student aan de TU Delft .Tijdens zijn studie heeft hij een aantal commissies gedaan bij Curius, de OWee van 2021 georganiseerd en daarnaast ook meegeholpen aan de eerste editie van Student Doet. Alle ervaring die hij in die jaren heeft opgedaan zet hij nu vol enthousiasme in als voorzitter bij Social Impact Hub.

"Tijdens mijn studententijd heb ik de leukste mensen leren kennen terwijl ik dingen aan het organiseren was met commissies of een bestuur, en heb ik tegelijk ook gezien hoeveel studenten samen eigenlijk voor elkaar kunnen krijgen. Voor mij komt dit allemaal samen bij Social Impact Hub: met heel veel enthousiaste mensen samen impact maken op de stad Delft en alles wat daarbuiten met studenten te maken heeft."

SECRETARIS

Stos van Lynden

Stos is vierdejaars werktuigbouwkundige aan de TU Delft. Heeft geen grote trackrecord hier op maatschappelijk gebied, maar met zijn 21 jaren jong ligt de weg naar impact voor hem open. Stiekem wel al meegepraat met werkgroepen rondom corona en studentenwelzijn, en dus niet helemaal onbekend in de studentenwereld. Stos houdt zich veel bezig met de interne zaken van Social Impact Hub, zodat alles op orde blijft!

‘Ik ben niet zo van de persoonlijke tekstjes dus gebruik deze ruimte om een kleine oproep te doen: wil jij je net als ik inzetten en leren hoe de studentenwereld in elkaar zit? Hit me up!’

PENNINGMEESTER

Noortje van der Meulen 

Noortje is inmiddels bezig met haar master Complex Systems Engineering & Management aan de TU Delft. Tussen haar bachelor Technische Bestuurskunde en haar master, heeft zij een jaar in het bestuur gezeten van de bijbehorende studievereniging. Eind 2022 is Noortje gestart bij Social Impact Hub als Vice-Voorzitter & Penningmeester. 

“De verschillende ervaringen die ik heb opgedaan tijdens mijn bestuursjaar neem ik mij naar mijn activiteiten binnen Social Impact Hub. Ik vind het leuk om te zorgen dat de student affiniteit creëert met de maatschappij, en dus geënthousiasmeerd wordt. De Delftse hersenen gebruiken en met elkaar iets moois neerzetten.”

HOOFD COMMUNICATIE

Zomer van Noord

Zomer is in september van 2023 aan haar Master Applied Mathematics aan de TU Delft begonnen. Naast haar bachelor heeft ze zich ingezet als bestuurslid voor het UNICEF Student Team Delft en is ze onderdeel geweest van de Commissie Externe Betrekkingen van het DSC. Sinds september 2023 is zij als bestuurslid aan de slag gegaan bij Social Impact Hub!

“Mijn interesses liggen in de politiek en maatschappelijke problemen. Ik vind het leuk om met mede studenten samen te werken en zo ons doel te bereiken. Deze elementen kan ik perfect combineren bij Social Impact Hub!”


BUREAUMANAGER

Thijs Kaalberg

Thijs heeft inmiddels al bijna twee jaar geleden zijn Bachelor Civiele Techniek afgerond en zal in september van 2024 beginnen aan de Master Hydraulic and Offshore Structures. Hij onderbrak zijn academische loopbaan tijdelijk om meer dan een jaar fulltime deel uit te maken van 'Nuna'. Hier was hij verantwoordelijk voor de acquisitie om het ontwerp, de ontwikkeling en het racen van de zonneauto te bekostigen. Vers terug uit Australië is hij bij ons aan de slag gegaan als bureaumanager, waar hij toezicht houdt op onze programma’s. 


“Ik heb geleerd hoe ontzettend veel je kunt bereiken als je je voor elke taak de volle 110% in durft te zetten. De kracht zit hem in vertrouwen en samenwerking, en dat herkende ik direct bij de Social Impact Hub. Je ziet dat mensen hier de extra stap willen zetten iets goed te doen voor Delft… en dat inspireert."

Schrijf ons direct via WhatsApp

Chatten via WhatsApp