MDT-Stadsverbinders!


Met studenten maatschappelijke organisaties ondersteunen!


Wat gaan we doen?


  • Impact maken
  • Maatschappelijk betrokkenheid vergroten
  • Jongerenparticipatie
  • Meer jongeren verbinden met vrijwilligerswerk
  • Mbo, hbo en wo-studenten verbinden met elkaar (Multilevel)
  • Student en Delftenaar samenbrengen

Waarom Stadsverbinders?

Stadsverbinders is opgezet om maatschappelijke organisaties te ondersteunen met de talenten van studenten. Wij geloven dat studenten veel kunnen bijdragen en met dit project willen we hen de kans bieden op een makkelijke manier dit te doen! Hierbij brengen we studenten en Delftenaren ook dichter bij elkaar!

Hoe doen we dit?

Door hulpvragen die maatschappelijke organisaties insturen te koppelen aan studenten helpen we iedereen een stap verder! De organisatie kan weer verder en studenten krijgen de kans hun steentje bij te dragen, hun talenten te ontwikkelen en mensen buiten hun bubbel te ontmoeten!


 

De Opbouw

Het project Stadsverbinders bestaat uit twee delen, de uitvoerders (1) en de commissie (2).

Daarnaast hebben we input nodig van maatschappelijke organisaties (3) die hulpvragen insturen! 

 

1. Uitvoerders 

 

De grootste groep van het project bestaat uit studenten die in kleine groepen de hulpvragen van maatschappelijk organisaties gaan uitvoeren. Zo ontmoeten ze mensen buiten hun bubbel, maken ze impact op het maatschappelijk veld in Delft en kunnen ze ook nog hun talenten ontwikkelen! 

 

2. Commissie 

 

Een groep van 6 multilevel studenten (mbo, hbo, wo) met een toewijding van een halfjaar. Die 'achter de schermen' van het project alles op rolletjes laten lopen. 

 

3. Maatschappelijke Organisaties 

Binnen het project Stadsverbinders verzamelen we hulpvragen van de organisaties. Dit zijn vragen die een extra obstakel vormen om hun doel goed te kunnen bereiken. Door hulpvragen op te pakken en op te lossen hopen we organisaties te steunen, zodat ze een nog grotere impact kunnen maken in Delft! 

Contact

Wil je meer weten over MDT-Stadsverbinders, heb je een goed idee of iets anders? Aarzel niet om contact op te nemen met Nyah!